The Strand, London < Back to case studies

Commission
Davco Interiors Ltd were contacted by a client and asked if they could complete a small fit out as the company needed to expand a department with their business place. The result was to convert a storage area into an office space.
The Strand, London The Strand, London The Strand, London The Strand, London
Consignment
  • Build a bulkhead and nib to create a level head section and upright to house the office front
  • Fit a partitioning system to match existing office fronts
  • To include a door frame, door and window
  • Decorate the bulkhead, nib
  • All to be constructed out of hours to minimise disruption
Time to completion
3 days
Thanks to the skill, flexibility and experience of Davco Interiors Ltd the disruption to our company was kept to a minimum and moving forward it will enable us to make good use of wasted office space making team expansion one less worry!
Similar projects